tango ConTacto :: per berseus

uppvisning :: fest :: möhippa

Argentinsk tango passar som underhållning vid alla möjliga tillställningar. Nedan finns rubriker för de vanligaste förfrågningarna, men ifall du vill ha tango under något helt annat arrangemang så är det bara att ta kontakt.

Uppvisningar, events och prova-på för företag

Tango är ett mycket uppskattat sätt att sätta lite extra krydda på en firmafest, en kompetensutvecklingsdag eller en representationsmiddag. En uppvisning i argentinsk tango kan exempelvis följas av en kort introduktion där tillställningens gäster själva får ta sina första tangosteg, vilket garanterat förhöjer stämningen. Kontakta tango conTacto :: per berséus för att diskutera just ert arrangemang så att vi kan skräddarsy den lösning som passar bäst i ert sammanhang.

Det enklaste sättet att få prisuppgift eller förslag på upplägg är att mejla datum och tid, plats, antal deltagare samt en kort beskrivning av arrangemanget till tango@berseus.se, så kommer det ett snabbt svar.

tango conTacto :: per berséus har F-skattesedel.

Privata fester

På en privat fest blir tangon ett inslag man minns. Som inledning till kvällen eller som ett avbrott innan desserten blir prova-på-lektionen i tango en gemensam upplevelse för alla närvarande, vilket skapar en positiv atmosfär. En uppvisning i anslutning till lektionen förhöjer stämningen ytterligare, och tangon ger inspiration till många intressanta samtal under resten av festen.

Den som verkligen vill göra en tangofest kan förstås bygga upp hela kvällen kring ett kitschigt tangotema, där gästerna uppmanas att klä sig i högklackat och klänning med slits, respektive kostym med handskar och hatt; där borden pryds av röda rosor och rött vin; där tangomusik strömmar ur högtalarna under kvällen, etcetera. Även där blir förstås en tangouppvisning och en prova-på-lektion med tango conTacto :: per berséus en av kvällens höjpunkter.

Möhippa

Att könsfördelningen brukar vara ojämn på en möhippa är inget problem! Alla turas om att föra och följa under tangolektionen, där hela gänget får en introduktion till argentinsk tango, men där det mesta av uppmärksamheten naturligtvis ligger på den blivande bruden. Som spektakulär avslutning kan hon inför sina vänner få genomföra en kort uppvisning tillsammans med en "äkta" tangodansare. Håll kamerorna redo!

Kontaktinformation

Mobiltelefon: +46 762 67 48 85
E-postaddress: tango@berseus.se
Gatuadress: tango conTacto :: per berséus
Rossings väg 4
226 51 Lund
© 2006 tango conTacto :: per berséus
Kontakt: mejla tango@berseus.se eller ring +46 762 67 48 85
Postadress: Rossings väg 4, 226 51 Lund
Sidan uppdaterades den 19 juli 2006 av webmaster@berseus.se